„Spirito sano in corpore sano”

„Spirito sano in corpore sano”

49
SHARE

La 29 mai 2016, în capitala tineretului – oraşul Ialoveni, la iniţiativa Biroului Operativ al Branşei din vinificaţie, viticultură şi producerea băuturilor alcoolice, cu suportul Biroului Executiv FNSAA şi Primăriei oraşului a avut loc campionatul de fotbal „Junior 2016”. În competiţie au participat echipele de fotbal ale sindicatelor de bază:

SA „Bucuria”, Combinatul de Vinuri „Cricova” SA, şi SRL „Industrial Manfacturing Group”, or.Ialoveni.

Campionatul a fost deschis oficial de către dl Sergiu Armaşu, primarul oraşului Ialoveni, care le-a mulţumit oaspeţilor-participanţi pentru vizita în „Capitala Tineretului” şi le-a urat tuturor succese.

Din partea Federaţiei „Agroindsind” au participat: dl. Pojoga Iurie, secretar-executiv, şi dna Lupaşcu Silvia, reprezentantul Federaţiei în raionul Ialoveni, preşedintele Branşei vinificaţie, viticultură şi producerea băuturilor alcoolice, precum şi dna Ghiric Eugenia, preşedintele Sindicatului SA „Bucuria”, dl. Bujor Andrei, preşedintele Sindicatului Combinatul de Vinuri „Cricova” SA, dl. Ardeleanu Vladimir, preşedintele Sindicatului SRL „Industrial Manfacturing Group”.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţii administraţiilor Combinatului de Vinuri „Cricova” SA şi SRL „Industrial Manfacturing Group”.

În cadrul meciurilor, arbitrate de către dl Răileanu Mihail, metodist pentru sport al Primăriei Ialoveni, Cupa Federaţiei „Junior 2016” a fost cucerită de către echipa de fotbal Combinatul de Vinuri „Cricova” SA. Locul doi i-a revenit echipei de fotbal SA „Bucuria”, iar locul trei – echipei sindicatului nou creat, SRL „Industrial Manfacturing Group.

Pentru locul I, echipa Combinatului de Vinuri „Cricova” SA, a fost decernată cu Cupa Federaţiei „Junior 2016”, Diploma de onoare FNSAA „Agroindsind” şi o diplomă din partea Primăriei Ialoveni. Ocupantei locului II i-au fost înmânate  mini-trofeuul „Steaua succesului”, Diploma de onoare a FNSAA „Agroindsind” şi o diplomă din partea Primăriei Ialoveni. Pentru locul III, echipa respectivă s-a ales cu un balon de piele contrasemnat de participanţi, Diploma de onoare a FNSAA „Agroindsind” şi, de asemenea, o diplomă din partea Primăriei Ialoveni.

Participanţii la campionat au adus mulţumiri şi urări de bine organizatorilor, exprimându-şi dorinţa de a participa în continuare la asemenea evenimente. Deţinătorul trofeului Cupa Federaţiei „Junior 2016”, Combinatul de vinuri „Cricova” SA, şi-a exprimat dorinţa de participare la campionatul de fotbal Super Cupa Federaţiei 2016, care va avea loc în oraşul Ceadâr-Lunga.

Iurie Pojoga, secretar-executiv FNSAA „Agroindsind”