«Victoria» mai acumulează trei puncte valoroase!

«Victoria» mai acumulează trei puncte valoroase!

238
SHARE
secvenţe de atac ale echipei «Victoria», Bardar, în meciul cu formația Universității de Studii Politice-Economice Europene «Constantin Stere».

Echipa «Victoria», Bardar, administrată de Vasile Roșioru, în etapa a IX-a a competițiilor Turneului de iarnă la fotbal «Cupa academicianului Sergiu Rădăuțanu», a învins formația Universității de Studii Politice-Economice Europene (USPEE) «Constantin Stere» din Chișinău cu 3:0 și a mai acumulat în bagajul său 3 puncte valoroase în concurența pentru trofeul principal.

După cum ne-a informat Alexandru Novicov, antrenorul principal al formației «Victoria», după victoria în etapa a VIII-a cu scorul de 3:1 în fața echipei «Politeh», Chișinău, fotbaliştii s-au antrenat intens, pregătindu-se pentru meciul următor cu formația Universității de Studii Politice-Economice Europene «Constantin Stere». Accentele s-au pus pe pregătirea tehnico-tactică, cu lovituri spre poartă din orice poziție din careul adversarului. Scopul a fost realizat. După două reprize a câte 45 de minute, arbitrul fixează scorul – 3:0 în favoarea echipei din localitatea Bardar.  Acumulând după 9 etape 18 puncte, «Victoria» s-a întărit pe poziția a doua din clasament și va continua să concureze cu formația «Real-Succes», Chișinău, care are 17 puncte în activ.

Pe 6 februarie, o altă reprezentantă a raionului Ialoveni, echipa «Sfântul Gheorghe», Suruceni, a jucat cu ambițioasa formație ARF Criuleni, obținând o remiză cu 2:2. Deşi a pierdut 2 puncte, echipa din Suruceni are toate șansele să devină deținătoarea trofeului «Cupa academicianului Sergiu Rădăuțanu».

Meciurile etapei a X-a se vor disputa pe 20-21 februarie. Echipa «Victoria» va juca cu formația raionului Criuleni, iar «Sfântul Gheorghe» se va duela cu echipa FC «Cricova». În caz de victorie fotbaliștii suruceneni preventiv pot deveni deținătorii trofeului principal.

Valeriu TURTA, ziarist sportiv