UN AN SE DUCE, ALTUL VINE, NOI TOT CU TROPOȚEL RĂMÂNEM

UN AN SE DUCE, ALTUL VINE, NOI TOT CU TROPOȚEL RĂMÂNEM

510
SHARE

Dragi tropoței!

Iată că țineți în mâini și ultimul număr al revistei TROP ȘI TROPA, acest nemaiîntâlnit Magazin cu de-ale noastre, nu numai prin părțile basarabene, dar și în tot arealul românesc. Sper că v-a plăcut cum am lucrat noi împreună, deși nu suntem convinși, că ați rămas cu toții, sută la sută, mulțumiți. Cu siguranță cineva a așteptat să-și vadă tipărite informațiile sau poza, sau o felicitare și, se prea poate ca acestea să nu fi ajuns la noi. Sau, să rămână neobservate de ochiul nostru. Or, din mii și mii de scrisori nici nu ai cum să nu-ți scape ceva. Dar, în mare, noi, cei de la redacție, suntem satisfăcuți. Sperăm, că și voi la fel.

Acum am decis să începem, cu titlu de experiment, un nou proiect. Din TROP ȘI TROPA și TROPOȚEL ȘI TROPOȚICA să facem o singură revistă și pentru adolescenți, și pentru copii. Și ea să se numească TROPOȚEL ȘI TROPOȚICA. Desigur, va fi cu mult mai greu. Dar noi sperăm să ne vină în ajutor membrii Colegiului  de redacție, aleși din copii de diferite vârste. Aceasta, însă, nu înseamnă că ceilalți cititori nu vor mai participa la scrierea revistei. Din contra, va fi mai bine, dacă toți-toți vor da dovadă de spirit activ.

Sperăm ca TROPOȚEL ȘI TROPOȚICA să ajungă în toate casele, unde copiii sunt dornici de noi. Dacă proiectul ne va reuși, îl vom continua. Dacă nu, de alt an, vom reveni din nou la două reviste.

Vă mulțumim tuturor pentru colaborare! La anul și la Mulți ani!

Nicolae Roșioru

P.S. Nu uitați că abonarea o puteți face în fiecare lună până la data de 25. Vă puteți abona pe tot anul, sau pe 6 luni, sau doar pe trei.